Onze start

In 2004 gooide Martijn Ubbels het roer om. Hij stopte met zijn werk in de telecomsector en is als autodidact het ontwerpersvak in gegaan. In zijn vroege tienerjaren was Martijn Ubbels al bezig met het maken van meubels en deze liefde bleef aan hem trekken.

“Die vorm vind ik mooi”, daaruit vloeide vervolgens de bedrijfsnaam DIEVORM. Mooi gevormde meubels, kasten en keukens maken, die rust en ruimtelijkheid uitstralen, waarin de gebruiker zijn eigen persoonlijkheid terug kan vinden. Dat werden dan ook de uitgangspunten van DIEVORM.

over-ons Dievorm meubelmakerij

Toegevoegde waarde

  • Tijdens het ontwikkelproces van uw keuken, kast of meubel kunnen er tot in een ver stadium nog aanpassingen worden gedaan. Dit komt omdat de meubels door ons persoonlijk gemaakt worden.
  • Ons inspirerende ontwerp voor uw kast, keuken of ander meubel is ’one of a kind ’. Dit komt omdat het ontwerp is ontwikkeld voor uw persoonlijke situatie. Bij het ontwerp is het lijnenspel in samenhang met de rest van de ruimte een must.
  • Onze meubelmakers zijn ervaren en beschikken over veel vakkennis waardoor wij u een goede kwaliteit kunnen garanderen. Wij hebben oog voor detail.
  • Persoonlijk contact en een nauwe samenwerking met u in het ontwikkelproces waardoor u niet ‘ zomaar een klant’ bent maar er geluisterd wordt naar uw wensen of vragen.
  • Op onze website staan diverse voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten en producten. Kijkt u rustig rond en wilt u meer weten neem dan CONTACT met ons op.
NEEM CONTACT OP