Een keuken geheel naar uw zin

Een nieuwe woning gekocht? Of toe aan een nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment design keukens van DIEVORM. Wij zijn het adres in Arnhem en omgeving voor geheel op maat gemaakte keukens. Die wij overigens geheel in eigen beheer ontwerpen, produceren en monteren. Een uniek staaltje keuken-kunst dus! Wilt u echt een design keuken geheel naar uw wensen en zin? Een keer wat anders dan anders? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak zodat wij bij u langs kunnen komen.

Design keuken

Design keukens: van A tot Z in eigen hand

DIEVORM ontwerpt en produceert de keukens geheel in eigen beheer. Wij hebben een eigen meubelmakerij, met alle benodigde machines om de mooiste design keuken te realiseren. Op deze manier zal uw keuken een optimale benutting van uw beschikbare ruimte geven. Design, op maat gemaakt en geheel naar uw wens! Tevens maken wij bij de vervaardiging van de keukens gebruik van duurzame materialen. Op deze manier zal de investering in uw keuken er eentje zijn, waar u jarenlang plezier aan zult beleven!

Kies voor kwaliteit, kies voor DIEVORM

De aanschaf van een design keuken is vaak een eenmalige investering. U mag dan ook kwaliteit verwachten. Kiest u voor een van de design keukens van DIEVORM, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit in keuken design
  • Duurzaamheid
  • Van ontwerp tot afwerking alles onder één dak
  • Gewaagde vormgeving, mits binnen de grenzen van de klant
  • Persoonlijk contact met u als klant is onmisbaar

Heeft u interesse?

Heeft u na het lezen van bovenstaand verhaal interesse gekregen in een van onze keukens? Dan maken wij graag een afspraak met u zodat wij een persoonlijk advies kunnen uitbrengen en een ontwerp op maat kunnen maken. Design is immers persoonlijk! Bel voor een afspraak op nummer 026-3271500 of breng een bezoek aan onze showroom voor voorbeelden van onze design keukens!