Mooie Keukens op maat

Laat u verrassen door DIEVORM

Voor de mooiste keukens op maat moet u bij DIEVORM zijn. Valt u op de landelijke stijl? Of bent u wellicht meer een liefhebber van een strakke, moderne keuken? Wat uw wensen ook zijn, DIEVORM levert op maat gemaakte keukens van hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in materialen, duurzaamheid en afwerking. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten in ons portfolio en wij kunnen dan ook verschillende voorbeelden laten zien van op maat gemaakte keukens die wij reeds hebben gerealiseerd. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Arnhem, of bel ons voor het maken van een persoonlijke afspraak bij u thuis.

De keukens op maat van DIEVORM

Op het gebied van op maat gemaakte keukens is er bij DIEVORM enorm veel mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, functionaliteiten en vormen. Denk bijvoorbeeld eens aan mooie hoogglans keukenkasten met een mooi zwaar natuurstenen aanrechtblad. Of wellicht kiest u voor een klassieke stijl met zware robuuste kasten en een groot fornuis. Een combinatie van modern met klassiek is uiteraard ook mogelijk! Zolang het technisch haalbaar is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat uzelf verrassen, DIEVORM realiseert graag uw droomkeuken.

Keukens op maat

Werkwijze

Heeft u interesse in een van de op maat gemaakte keukens van DIEVORM, dan plannen wij graag een afspraak met u in. Wij kunnen bij u thuis komen om de beschikbare ruimte te beoordelen, uw wensen in kaart te brengen. Op basis hiervan werkt onze interieurontwerper een professioneel ontwerp uit. Is dit ontwerp geheel naar uw wens, dan bespreken we materiaalkeuze en kleuren. In onze eigen meubelmakerij gaat de interieurbouwer vervolgens aan de slag met de productie van de keukens op maat. Ook de montage van uw op maat gemaakte keuken hebben wij in eigen beheer. Kortom: alles voor uw keuken onder één dak!

Maak snel een persoonlijke afspraak!

Bent u na het lezen van bovenstaand verhaal geïnteresseerd geraakt? Kom dan eens langs in onze showroom of plan een vrijblijvende afspraak in. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 026-3271500. Hopelijk kunnen wij u ook verblijden met een van onze keukens op maat!