Toe aan een nieuwe keuken?

Woont u in Arnhem en wilt u zich oriënteren op keukens? Omdat u net een nieuwe woning heeft gekocht in Arnhem of uw huidige keuken een metamorfose wilt geven? Schakel dan DIEVORM in. Wij kunnen samen met u keukens op maat ontwerpen, waarbij wij geheel rekening houden met uw wensen. Hieronder zult u een keuken krijgen die vertaald is naar uw smaak en stijl. DIEVORM komt bij u langs om te kijken naar de ruimte en op basis daarvan kunnen we een persoonlijk advies voor u uitbrengen. Wij kunnen zowel moderne keukens, als bijvoorbeeld landelijke keukens voor u realiseren, in eigen meubelmakerij. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!

Het gehele proces in eigen hand

DIEVORM ontwerpt en produceert alles zelf. In tegenstelling tot veel andere interieurbouwers, hebben wij het gehele productieproces, van ontwerp tot montage in eigen hand. In onze eigen meubelmakerij hebben wij alle machines die nodig zijn om de keukens op een duurzame manier voor u te realiseren. Van landelijke keukens tot de meer moderne keukens: DIEVORM kijkt naar een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Hierdoor krijgt u een unieke, op maat gemaakte keuken voor uw woning in Arnhem.

Duurzame materialen

De aanschaf van een nieuwe keuken is een investering. Zeker als u kiest voor een uniek ontwerp. U mag dan ook verwachten dat u jaren plezier beleeft aan uw keuken. Bij het vervaardigen van de keukens op maat kiest DIEVORM altijd voor duurzame materialen. Deze zijn dan ook altijd van hoge kwaliteit. Vanaf november 2016 openen wij een nieuwe showroom in Arnhem. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze producten? Kom dan gerust een kijkje nemen in Arnhem!

De voordelen van DIEVORM

Welke voordelen heeft DIEVORM u in Arnhem nu eigenlijk te bieden? Behalve het feit dat u een unieke keuken voor uw woning krijgt, bieden wij het volgende:

  • Bij DIEVORM is alles mogelijk, mits technisch haalbaar
  • Wij leveren enkel hoge kwaliteit
  • Van ontwerp tot montage in eigen beheer
  • Ook voor keukenrenovatie
  • Echte design keuken
  • Dit alles tegen scherpe tarieven

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van DIEVORM in Arnhem? Doe alvast inspiratie op door een kijkje te nemen naar de voorbeelden op onze prachtige website. Toch liever in het echt inspiratie op doen? Vanaf november bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom in Arnhem. Maak een afspraak en bel ons op telefoonnummer: 026-3271500. Hopelijk tot ziens in Arnhem!