Kiest u ook voor een unieke design keuken?

Wilt u in Nijmegen een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in keukens op maat? Dan moet u bij DIEVORM zijn. Wij ontwerpen, produceren en monteren moderne keukens en landelijke keukens, uniek en geheel op maat gemaakt. In samenwerking met u brengen wij uw wensen en voorkeuren in kaart. Deze vertalen we naar een uniek ontwerp, waarbij we de beschikbare ruimte voor uw keuken optimaal benutten. DIEVORM brengt voor u in Nijmegen een persoonlijk advies uit en na uw goedkeuring realiseren wij in eigen meubelmakerij uw design keukens. Uw keuken in Nijmegen zal een complete metamorfose krijgen, een vertaling van uw smaak en stijl. Neem eens een kijkje op onze website naar voorbeelden van de keukens die wij reeds hebben vervaardigd of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

De speerpunten van DIEVORM

Wat heeft DIEVORM u in Nijmegen eigenlijk te bieden. U heeft in ieder geval een unieke keuken van duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hanteren wij de volgende speerpunten:

  • Uiterst ervaren meubelmakers en ontwerpers
  • Zoveel als mogelijk duurzame producten
  • Het gehele productieproces voor design keukens in eigen hand
  • Persoonlijk contact met onze klanten in Nijmegen vinden wij onmisbaar
  • Vormgeving mag binnen de grenzen van de klanten gewaagd zijn

Eigen meubelmakerij

Hetgeen waarop DIEVORM zich onderscheidt, is het feit dat wij in tegenstelling tot andere interieurbouwers alles in eigen beheer hebben. Van ontwerp tot aan montage hebben wij alles in eigen hand waardoor u verzekerd bent van een vast aanspreekpunt en korte communicatielijnen. In onze eigen meubelmakerij maken wij de keukens deels met de hand, deels maken wij gebruik van moderne machines. Of zich nu wilt oriënteren op landelijke keukens of moderne keukens: DIEVORM kan het allemaal voor u realiseren. Voor unieke keukens op maat in Nijmegen, maakt u een afspraak met DIEVORM.

Interesse?

U ziet het: of het nu om landelijke keukens of moderne keukens gaat, ook in Nijmegen bij DIEVORM bent u aan het juiste adres. Wellicht heeft u al inspiratie opgedaan op onze website. Wilt u liever voorbeelden zien van onze keukens? Vanaf november 2016 hebben wij in Arnhem een eigen showroom. Vanuit Nijmegen uiteraard uitstekend bereikbaar. Maak daarom nu een afspraak en wij komen ook graag in Nijmegen de mogelijkheid van uw unieke keuken op maat. Bel ons op telefoonnummer: 026-3271500.