Mooie keukens

Aan het oriënteren op een nieuwe keuken?

Bent u zich aan het oriënteren op een keuken? Omdat u een nieuwe woning heeft gekocht of omdat u uw huidige keuken wilt laten vervangen? Schakel dan DIEVORM uit Arnhem in. Wij ontwerpen, produceren en monteren de keuken waar u nu naar op zoek bent. Modern? Landelijk? Of iets heel eigens? Wat uw wens ook is, wij zetten deze graag kracht bij. Wij komen graag bij u langs om de ruimte waarin de keuken geplaatst moet worden in kaart te brengen. Op basis van deze gegevens brengen wij een advies voor u uit en kunnen wij voor u gaan ontwerpen. Bent u geïnteresseerd in een van de op maat gemaakte keukens van DIEVORM? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

In eigen beheer vervaardigd

Over ons

Hetgeen waarin DIEVORM zich onderscheidt van haar concurrenten, is het feit dat wij alles in eigen beheer hebben. Van het ontwerp tot de montage en afwerking bij u thuis, alles wordt gedaan door onze eigen mensen, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft en korte communicatielijnen. Wel zo overzichtelijk toch?

DIEVORM staat voor kwaliteit en duurzaamheid en wij gebruiken dan ook zoveel  mogelijk duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen en apparatuur. Ons ontwerp voor uw keuken is volledig toegesneden op uw woning, zodat uw keuken zeer efficiënt wordt ingedeeld. In principe is bijna alles mogelijk, mits technisch haalbaar natuurlijk.

Duurzame keukens

DIEVORM vervaardigt keukens die duurzaam zijn. Het is immers een investering waar u jarenlang van wilt kunnen genieten. Daarom zijn de materialen van de allerbeste kwaliteit en wordt de keuken zoveel mogelijk handgemaakt door onze meubelmakers, de keuken wordt zo stevig en solide.

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze werkplaats of in onze studio waar u diverse monsters kunt bekijken. Projecten die wij onlangs hebben opgeleverd kunt u alvast op onze website bekijken.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die DIEVORM u kan bieden? Maak dan een afspraak door te bellen op telefoonnummer: 026-3271500. Wij denken graag met u mee om het beste uit uw nieuwe keuken te halen.