Vlakverdeling

In plaats van dat de apparatuur de indeling van de keuken bepaalt, is het ontwerp de leidraad. Vlakken van kastdeuren herbergen soms andere elementen dan je zou verwachten.

  • Aan de linkerkant van de keuken is bijvoorbeeld over de gehele hoogte een grote deur gemaakt, waarachter de koelkast zit.
  • Achter de hoge fronten van de lades hebben we ook blinde lades gemaakt. Blinde lades zijn binnenlades die geen eigen front aan de voorkant hebben. Dit geeft een rustiger beeld aan de buitenkant van het meubel!
  • Deze moderne keuken heeft een wit open vak. Dit witte open vak contrasteert met de lichtgroen gespoten kleur. We hebben de verlichting zodanig aangebracht, dat op afstand geen LED spots te zien zijn.

Greeploos

Naast de hiervoor beschreven elementen die zorgen voor een rustig ogend geheel, geven ook alle greeploze deuren en laden rust.

Zelfs de koelkast en vaatwasmachine zijn greeploos. Ze zijn te openen door op het front te kloppen, waarna deze mechanisch naar voren komt.

Tot slot zijn bij deze keuken zeer smalle naden gebruikt; ze zijn slechts 3 mm breed.

Quooker

We hebben de nieuwste Quooker geplaatst in deze keuken. Vroeger had je een kraan en een losse Quooker. Nu is het zo ontworpen dat deze 2 in 1 kraan zijn verwerkt. Door een ingenieus draai systeem komt er ook water van 100 graden uit de kraan.

Corian blad

Deze keuken heeft een Corian blad ( kleur wit ) met een geïntegreerd witte spoelbak. Onder in de spoelbak is een extra wit plateau gemaakt om de temperatuur van de Quooker op te vangen. Om zo ook hier het rustige beeld te behouden.