Kleurcontrast

Deze moderne keuken is geplaatst in een jaren 30 woning. Daardoor is gekozen voor de groene kleur die in deze periode veel werd toegepast.

Daarentegen heeft de keuken een wit open vak, dat qua kleur contrasteert met de lichtgroene kleur van de kasten. Dit zorgt voor een mooie diepte die nog eens wordt versterkt door de LED spots. We hebben de verlichting op een zodanige manier aangebracht, dat de spots op afstand niet te zien zijn. Dit geeft een mooi rustig beeld.

Greeploos

Wat het geheel verder een rustig beeld geeft is dat alle deuren en laden greeploos zijn. Zelfs de deuren van de koelkast en de vaatwasmachine; deze zijn te openen door op het front te kloppen, waarna deze mechanisch naar voren komt.

Bij deze keuken hebben wij zeer smalle naden, van slechts 3 mm breed, tussen de fronten toegepast. ook dit element zorgt voor een strak resultaat.

Spelen met fronten

De keuze van de afmeting van het front voor de koelkast is bijzonder. Aan de linkerkant van de keuken is een grote deur gemaakt, waarachter de koelkast ziet. De deur van de koelkast is echter veel kleiner dan die van het front. Door deze grote deur toe te passen valt deze mooi binnen het gekozen lijnenspel van deze moderne keuken.

Quooker

In deze keuken is de nieuwste Quooker geplaatst. Voorheen waren de kraan en de Quooker losse elementen, nu is het één geheel. Door een ingenieus draaisysteem komt er ook water van 100 graden uit de kraan.